Leden Golfbaan de Vlietlanden

Openingswedstrijd seizoen 2017

Fleuriger en kleuriger kan een golfseizoen bijna niet beginnen. Zestig leden hebben het gewaagd, nadat zij uit hun winterholletje gekropen zijn, aan de eerste officiële wedstrijd van het seizoen 2017 deel te nemen. Een vrolijke, super zonnige beweging op het terras. Lange broeken verruild voor de korte. Alle kleuren van de regenboog shirts tevoorschijn gehaald.
Heel veel nieuwe gezichten….; daar is iedereen erg blij mee. Was je deze keer niet in de gelegenheid om mee te doen, kijk dan in de Agenda wanneer je er ook bij kunt zijn! Kom en doe lekker mee.
Een shotgun start na een breefing van de voorzitter van de Wedstrijdcommissie, Koos Mol. Allemaal tegelijk weg en allemaal vrijwel tegelijk terug. Onderweg verrast met een overheerlijk broodje croquet. Wij hebben “het hartje 2.0” in ieder geval nu al in ONS hart gesloten. 18 holes gespeeld op een fantastische baan. Alle complimenten voor de greenkeepers die er een “vroegertje” voor over hadden ons op zondag zo prettig te laten spelen!
De harde werkers achter de schermen zorgden voor een vlotte uitslag. Drank, fris en anders lekkers zorgden voor een super gezellige nazit.
Een TOP begin van het seizoen.

De winnaars zijn:
Categorieën:
– Strokeplay : 1. Piet Manshanden; 2. Simon Bosma; 3. Margreet van den Berg.
– Stableford : 1. Corry Wissink; 2. Klaas de Boer; 3. Paul Deken.
– hcp 36 t/m 54 : Aanmoedigingsprijs: Lianne de Wit.
– Neary Dames : Pien Onverwagt
– Longest Dames : Pien Onverwagt
– Neary Heren : Paul Deken
– Longest Heren : DirK Kerkhof