Leden Golfbaan de Vlietlanden

Andy Evans Golf Academy

Algemeen

Mijn naam is Andy Evans en ben sinds 1999 de head-professional op Golfbaan De Vlietlanden; ben volledig gekwalificeerd  British PGA/ AA professional.
The Andy Evans Golf Academy wordt  door mijzelf beheerd en gerund. De Golf Academy is voor iedereen. Van beginner tot gevorderde en van baanpermissie tot golfprofessional! !!  Om mijn kennis te verbeteren en vernieuwingen door te voeren, is voor mij het volgen van seminars en clinics een must. Dit betekent ondermeer dat ik mij te allen tijde tot het uiterste inspan iedereen de best mogelijke service te verlenen. Informatie over lessen vindt u op de website.

Shop

Ook de shop op Golfbaan De Vlietlanden valt onder mijn beheer. Daarin vindt u een breed scala aan accessoires. Ballen, tees, tassen, clubs, etc. Een extra stukje service is  clubrepair; het vervangen van oude grips, kapotte clubs herstellen vallen hier onder. De twee merken die ik veel adviseer, zijn Skymax en Titleist. Skymax is goede kwaliteit voor een wat lagere prijs en Titleist is het beste merk in golf! Alle clubs en sets worden op maat geleverd. Met het op maat leveren, bedoelen wij dat tijdens  een fitting sessie de juiste maat clubs wordt opgenomen. Dit komt uw spel ten goede. Wilt u advies over alles wat met golfen te maken heeft, meldt u zich bij mij!

Ik hoop u gauw te zien op Golfbaan de Vlietlanden.

Driving Range

Op de Driving Range is een ballenautomaat waar tegen betaling een mandje ballen beschikbaar is. U kunt op de Driving Range oefenen met deze ballen. Deze ballen zijn duidelijk herkenbaar als “driving range ballen”. Het is dan ook verboden deze mee de baan in te nemen.  Wanneer marshals opmerken, dat dit toch gebeurt, hebben zij het recht u van de baan te sturen. Overigens is dit, zoals bij u bekend hoort te zijn, op alle golfbanen een algemeen geldende regel. Na afloop van uw oefeningen graag het mandje terugzetten op de oorspronkelijke plaats.

Kom anders een kijkje nemen op de website https://andyevansgolfacademy.nl voor meer informatie