E-Golf4U

Om gebruik te maken van deze informatiesite hebben alle leden een persoonlijke code ontvangen.

Via E-Golf4U ontvangt u regelmatig informatie. U vindt op deze site: uw profiel, alle info over wedstrijden (inschrijven en uitslagen), competities, meerronde wedstrijden, vreemde kaarten en bestuurs- en commissieleden (met telefoonnummer en e-mailadres).

Informatieboek

In het Clubhuis ligt op de “stamtafel” een “Informatieboek”. Bedoeld om tijdens een verloren momentje in te bladeren en vindt u informatie van nu en het verleden.

Heeft u een hole-in-one of een eagle geslagen, vergeet dit dan niet te noteren op een van de lijsten.

Nieuwsflash/nieuwsflits

Gedurende het golfseizoen wordt u regelmatig verrast met “het laatste nieuws”.

Ontvangt u de nieuwsflits nog niet, schrijf u dan snel in.

  Ja, ik wil op de hoogte blijven middels de nieuwsbrief en geef toestemming om mijn gegevens op te slaan, in overeenkomst met de richtlijnen in onze privacy verklaring. Ik zit nergens aan vast, uitschrijven kan altijd.

  Mededelingenborden

  Deze vindt u in de hal, direct bij binnenkomst.  Ook de Jeugd heeft een eigen informatiebord.

  Reserveren Handicart

  Wanneer u gebruik wenst te maken van een Handicart dan kan dat. Wij adviseren u wel deze te reserveren. Dat kunt u doen via de website. Onder de knop <strong>Golfbaan</strong> vindt u onder <strong>Handicart</strong> een reserveringsformulier. De hieraan verbonden kosten kunt u hier ook vinden.

  Veiligheid – EHBO

  In het clubhuis is een uitgebreide EHBO-koffer aanwezig.

  AED

  Een AED apparaat is in het clubhuis.Voor spoedeisende hulp dient u contact op te nemen met het Clubhuis, telefoonnummer 06 2950 29 87. U kunt dit nummer ook op de scorekaart vinden. Bel eveneens direct 112.

  Vergeet niet de hole te vermelden. Gebruik dit nummer ALLEEN voor spoedeisende zaken.